Стали відомі подробиці нападу на дочку Ємельяненка, який посварився з Кадировим

Стали відомі подробиці нападу на дочку Ємельяненка, який посварився з Кадировим

Фото: www.theplace.ru

У лікарні перебуває старша дочка відомого спортсмена.

За оновленою інформацією, у Москві напали на старшу дочку російського бійця без правил, президента Союзу ММА Федора Ємельяненка.

Пізніше главк МВС міста Москва підтвердив порушення кримінальної справи за статтею про побої після побиття дочки борця, президента Союзу змішаних бойових єдиноборств ММА Федора Ємельяненко. Про це повідомили ТАСС у прес-службі відомства.

"За результатами проведеної перевірки інформації про побиття неповнолітньої в центрі Москви відділом дізнання ОМВД Росії по району Замоскворіччя порушено кримінальну справу за статтею 116 КК РФ. Проводиться комплекс необхідних оперативних заходів по даній справі", - сказав представник главку МВС.

У свою чергу джерело у правоохоронних органах повідомило ТАРС, що мова йде про дочку відомого бійця Федора Ємельяненко.

Раніше повідомлялося, що напад стався на дочку відомого бійця. Дівчинка перебуває у Науково-дослідному інституті невідкладної дитячої хірургії та травматології Департаменту охорони здоров'я Москви.

"У нас лежить дівчинка 16 років, надійшла 11 жовтня, вранці, лікарі діагностують забій грудної клітини. Стан у дівчинки непоганий, якщо не буде ускладнень, завтра-післязавтра випишемо", - повідомляє mskagency.ru з посиланням на своє джерело.

Також помічник НДІ невідкладної дитячої хірургії та травматології Наталія Рамах підтвердила інформацію про те, що до інституту насправді поступила дівчинка на прізвище Ємельяненко.

"Я не знаю, чи це донька Федора Ємельяненка чи ні, але 11 жовтня до нам справді надійшла дівчинка з прізвищем Ємельяненко. Їй шістнадцять років, і у неї діагностовано забій грудної клітини. Наголошую, я не знаю, чи є вона дочкою відомого бійця. Її стан не викликає занепокоєння, якщо не виникне непередбачених ускладнень, через один два дні вона буде виписана", - заявила Рамах, яку цитує СЭ.

Нагадаємо, що Ємельяненко засудив проведення главою Чечні Рамзаном Кадировим дитячих боїв без правил.

Після своєї заяви Ємельяненко зазнав жорсткої критики з боку деяких громадських діячів, а Кадиров звернувся до всіх з проханням припинити ображати спортсмена.

Повʼязані теми:

Наступна публікація