Стали відомі подробиці жахливої ДТП українських біатлоністів

Стали відомі подробиці жахливої ДТП українських біатлоністів

Володимир Бринзак / Фото: biathlon.com.ua

Щодо ситуації зі спортсменами розповів президент Федерації біатлону України.

Президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак розповів подробиці аварії, в яку потрапили українські спортсмени.

Біатлоністи Артем Тищенко і Сніжана Тісєєва, повертаючись зі Львова, потрапили в автомобільну аварію в макарівському районі Київської області.

"Зараз вони в лікарні в Макарові. У Тищенка струс мозку, а у Тісєєвої – 12% опіків і багато ран і порізів на голові та обличчі. Вона в свідомості, загрози життю немає. Зараз домовляємося, щоб їх перевезти в київську лікарню. Тут теж і наш командний лікар, який контролює ситуацію.

За кермом був Тищенко. Він їхав на своїй машині. Я точно подробиць не знаю. Це була п'ята ранку, мабуть, задрімав і так потрапив у аварію. Потрапили у відбійник, їх викинуло в дерево, і машина загорілася", - розповів Бринзак.

Нагадаємо, раніше в організмі Тищенка було виявлено допінг, однак його кількості виявилося недостатньо для "бана" спортсмена. Після заяви Всесвітнього антидопінгового агентства з українського біатлоніста зняли звинувачення у вживанні допінгу.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація