Степаненко правил не порушував і нічого забороненого не робив - тренер "Карпат"

Степаненко правил не порушував і нічого забороненого не робив - тренер "Карпат"

Андрій Тлумак / Фото: ФК Скала

Андрій Тлумак вважає, що бійка між футболістами сталася через дрібниці.

Тренер львівських "Карпат" Андрій Тлумак поділився своєю думкою щодо скандального матчу між "Шахтарем" та "Динамо" в 24 турі української Прем'єр-ліги.

"Гірники" обіграли суперника з рахунком 3:0. Святкуючи третій гол, Тарас Степаненко побіг до сектора з фанатами "Динамо" і показав емблему "Шахтаря", поцілувавши її. Після цього отримав один удар від Домагоя Віди, а потім - сильний від Андрія Ярмоленка.

"Таких сутичок, як побились динамівці з "гірниками" я, чесно кажучи, не пригадую. Вибухи емоцій трапляються постійно і не лише у нашому чемпіонаті. В Англії теж чубляться, але щоб до крові... Степаненко правил не порушував і нічого забороненого не робив. Так, він провокував, але ж це не заборонено. Так, він показав трибунам жест, але ж не такий, який свого часу дозволяли собі динамівці.

Ні "Шахтар", ні "Динамо" не вчаться на власних помилках. Скільки вже бруду було у їхніх матчах, але нічого не змінюється. Ніхто з цього не робить висновків, щоб в майбутньому це не повторилося. Навпаки, це вже стає для цих клубів традицією, візитівкою, якщо хочете. Ось це найгірше. Цей матч показав, що таке українське дербі. Навіть коли на кону не стоїть "золото" чемпіонату, гравці ладні вчепитися один одному в шиї. Принциповість зашкалювала. Шкода лише, що це все так обернулося", - заявив Тлумак.

Нагадаємо, раніше про інцидент розповів головний тренер національної збірної України Михайло Фоменко.

Чому трапився конфлікт між футболістами Шахтаря і Динамо

Чому трапився конфлікт між футболістами Шахтаря і Динамо

Повʼязані теми:

Наступна публікація