Суперник "Динамо" сенсаційно переміг "Барселону" на "Камп Ноу" (відео)

Суперник "Динамо" сенсаційно переміг "Барселону" на "Камп Ноу" (відео)

Мессі і Ко поступилися "кажанам" / Фото: Reuters

"Кажани" виграли на "Камп Ноу" з рахунком 3:2.

Каталонська "Барселона" зазнала другої поразки в чемпіонаті Іспанії. В матчі 22-го туру "синьо-гранатові" поступилися "Валенсії" на "Камп Ноу".

Майбутній суперник "Динамо" у 1/16 фіналу Ліги Європи переміг каталонців з рахунком 3:2.

Господарі відкрили рахунок на шостій хвилині. Псля прострільної передачі справа Алексіс Санчес відправив м'яч за комірець Дієго Алвешу.

"Кажани" відновили рівновагу перед перервою. Фегулі отримав передачу на хід у штрафному майданчику і прострілив на Парехо, який спокійно вразив порожні ворота.

А вже на початку другого тайму левантійці вийшли вперед. Барраган навісив у штрафний майданчик, а Пьятті головою перекинув м'яч через Вальдеса, який вийшов з воріт.

На 54-й хвилині Рікарду Кошта зіграв рукою у штрафному майданчику, а Ліонель Мессі ударом з пенальті відновив рівновагу.

Але за чотири хвилини "кажани" знову вийшли вперед. Фегулі проскочив двох суперників і прострілив на Алькасера, який ударом з лінії воротарського майданчика забив третій гол у ворота "Барси".

Каталонці кинули всі сили в атаку, але компактна оборона "Валенсії" не давала шансів супернику. До того ж, на 77-й хвилині Хорді Альба отримав другу жовту картку, залишивши "Барсу" в меншості.

Вже в компенсований час Мессі міг врятувати очко для "Барселони", але вийшовши один на один, пробив поруч зі стійкою.

"Барса" з 54-ма очками поки залишається на першому місці, але у неділю "Атлетіко" (54) та "Реал" (53) можуть обійти каталонців.

Нагадаємо, що "Валенсія" і "Динамо" зіграють 20 і 27 лютого. Обидва матчі траслюватиме наш сайт.

Повʼязані теми:

Наступна публікація