Суперзірка НБА порівняв себе з Мессі

Суперзірка НБА порівняв себе з Мессі

Стеф Каррі вважає, що його гра схожа на стиль Ліонеля Мессі. / Фото: Getty Images

Кращий баскетболіст минулого сезону в найпрестижнішій лізі світу вважає, що грає як суперзірка футбольної "Барселони".

Найкорисніший гравець НБА сезону 2014/2015 Стефон Каррі розповів, що бачить спільні риси між собою, та лідером футбольної "Барселони" Ліонелем Мессі.

"Нам обом властива винахідливість. Коли ми перебуваємо на газоні або на паркеті, у нас з'являється творче чуття. Я завжди намагаюся зробити щось красиве, виконати фінт, створити щось особливе у грі, і я вважаю, що це той самий стиль, який демонструє Мессі у своїх матчах.

Я великий шанувальник аргентинця і отримую задоволення, коли дивлюся на його гру. Ніколи не вгадаєш, що він зробить в наступний момент. Як тільки він торкається м'яча, відбувається щось незвичайне. Потрібно цінувати такий талант", – розповів Стефон.

Зазначимо, що Каррі зі своїм клубом "Голден Стейт Ворріорз" виборов чемпіонство НБА навесні 2015 року, а на початку нинішнього чемпіонату встановив рекорд ліги усіх часів, вигравши у 16 стартових матчах поспіль.

Нагадаємо, у п'ятницю, 27 листопада, стало відомо що Мессі виграв голосування за Золотий м'яч-2015, і вже у січні стане п'ятиразовим володарем трофею.

Повʼязані теми:

Наступна публікація