Суперзіркова Вільямс "затролила" Джоковича через заяви про несправедливе розподілення грошей

Суперзіркова Вільямс "затролила" Джоковича через заяви про несправедливе розподілення грошей

Серена Вільямс не розділяє поглядів Новака Джоковича. / Фото: Reuters

Американка прокоментувала слова серба про те, що чоловіки-тенісисти повинні заробляти більше жінок.

Суперзіркова американська тенісистка Серена Вільямс прокоментувала слова лідера чоловічого тенісу Новака Джоковича про те, що чоловіки-тенісисти повинні заробляти більше жінок.

"Я граю з двох років і не можу уявити собі ситуацію, в якій стверджувала б, що мій син заслуговує більше, ніж моя дочка. Це взагалі не має ніякого значення. Новак має право на яку завгодно думку, але, якщо у нього з'явиться донька, хай він розповість їй, як її брат гідний більшого, ніж вона, бо він хлопчик.

Це саме те, що він сказав. Я б ніколи не закликала до боротьби між статями. Це неправильно. Серед тенісисток було багато великих чемпіонок, які змусили глянути на спорт по-новому. Серед чоловіків, зрозуміло, теж, але для жінок саме теніс – найбільш великий і успішний спорт. Найвеличніший. Чоловічий теніс дуже успішний, але не так, як деякі інші види спорту: футбол, американський футбол, баскетбол. Всі багато працюють. Але все впирається в те, як ти будеш пояснювати стан справ своїм дітям", - розповіла Серена.

Нагадаємо, раніше Серена підтримала росіянку Марію Шарпову за те, що їй вистачило сміливості зізнатися про вживання допінгу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація