Суркіс: це тільки початок "Динамо"

Суркіс: це тільки початок "Динамо"

Ігор Суркіс задоволений грою та результатом / Фото: dynamo.kiev.ua

Бос "Динамо" поділився емоціями після перемоги над "Стяуа".

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс поділився враженнями про перемогу над "Стяуа" у матчі другого туру Ліги Європи.

- Це ж тільки початок. Виграли два поєдинки, зробили добрий заділ на майбутнє. Треба продовжувати в тому ж дусі і ставити завдання вийти з групи з першого місця. Набиратися міжнародного досвіду, це дуже важливо. І створювати команду.

Мені гра дуже сподобалася. Так, були й помилки, був пропущений м'яч, нерви. І останні хвилини були б дуже неспокійними, не забий ми третій м'яч. Треба спокійніше такий матч доводити до логічного завершення, тому що, витративши стільки сил, можна через одну помилку все втратити і вже не мати часу надолужити згаяне.

Хлопці провели, в цілому, хороший поєдинок, агресивно, не думали про те, який принципово важливий матч належить їм вже 5-го числа. Було видно, що вони віддали на полі всі сили, і я їм бажаю якнайшвидше відновитися. Але у нас є лава: ті ж Велозу, Хачеріді не грали, Теодорчик, Калитвинцев зіграли небагато. Якщо хтось буде не готовий, вийдуть, як каже Сергій Станіславович, найсильніші і будуть доводити свою спроможність.

Робота тренера? Говорити про те, хто кого переграв, мені складно, я не тренер. Але мені сподобалася агресія, мені сподобалося, що команда з перших хвилин намагалася створити і реалізувати перевагу, як це було, напевно, дано на установці. Але якщо команда виграла, значить її тренер переграв другого тренера.

Мені здається, що Сергій Станіславович на правильному шляху, в колективі прекрасна атмосфера, він довіряє молодим. А хлопці з дубля, другої команди і U-19 це бачать і розуміють, що є довіра молоді. Вони повинні рости, прогресувати, забути на час про розважальні заклади і намагатися потрапити на цей стадіон. Коли вболівальники на "Олімпійському" вітають команду, мені здається, це дуже приємно.

Перший гол "Динамо"? Я так розумію, це на тренуваннях відпрацьовано, однозначно. І напевно це не за один раз і не на одному, і не на двох тренуваннях готувалося. Це було несподівано, і для мене теж, я вам скажу відверто. Але м'яч Ярмоленко після передачі Беланди вийшов чудовий. Для цього футболісти і працюють на тренуваннях.

Нагадаємо, що "Динамо" перемогло "Стяуа" з рахунком 3:1.

Повʼязані теми:

Наступна публікація