Суркіс дав Яковенку півроку, щоб проявити себе в "Динамо"

Суркіс дав Яковенку півроку, щоб проявити себе в "Динамо"

Суркіс розповів, що думає про одного з новачків команди. / Фото: zn.ua

Президент "біло-синіх" прокоментував підписання одного з новачків.

Президент "Динамо" Ігор Суркіс розповів про перспективи новачка свого клубу Олександра Яковенка, який підписав з чемпіонами України піврічну угоду.

"Сашко перебував в нашому полі зору досить давно, і я навіть розмовляв з його батьком, знаменитим у минулому динамівським півзахисником Павлом Яковенком, переконуючи, що синові варто спробувати сили в нашому рідному клубі. Але тодішньому тренерському штабу він, на жаль, не сподобався, а от Сергій Ребров, дізнавшись про можливості запросити до команди Яковенка-молодшого, відразу підтримав цю ідею.

В нього є сильні якості, які нам відомі, і у Яковенко буде рівно півсезону, щоб їх проявити і довести свою потрібність команді.  Як мені доповіли, за роботу в загальній групі він готовий взятися з перших днів початку збору. Про це свідчать, до речі, і результати тестів, зроблені в італійській клініці з високою репутацією.

Яковенко професіонал, і форму, навіть не граючи постійно, підтримував серйозно. Слід розуміти, що ми не намагаємося заробити на ньому. Все прозоро: якщо до літа обидві сторони зрозуміють, що молодший Яковенко не здатний нічого дати "Динамо", йому, природно, доведеться шукати нову команду.



Ми дозаявимо цього гравця на Лігу чемпіонів. От якби підписали з ним контракт хоча б на день пізніше – такої можливості були позбавлені.", - розповів бос чемпіонів України.

Нагадаємо, окрім Яковенка "Динамо" також підписало контракт з білорусом Микитою Корзуном.

Повʼязані теми:

Наступна публікація