Суркіс: Футболісти "Динамо" трохи розбещені. В тому числі, і мною

Суркіс: Футболісти "Динамо" трохи розбещені. В тому числі, і мною

Фото: ФК Динамо Київ

Бос клубу обіцяє навести порядок з такими гравцями.

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс після прем'єри фільму "Лобановський Назавжди" поділився своїми враженнями, чи потрібно дивитися фільм футболістам.

На прем'єру прийшла головна команда.

"Цей фільм треба роздати як навчальний посібник не для першої команди, а для дітей, які приходять у нашу дитячо-юнацьку футбольну школу. А ще для хлопців з "Динамо" U-19, які ось-ось почнуть стукати в двері першої команди.

А футболісти нинішнього "Динамо" вже трохи розбещені. В тому числі, і мною... Але ми зараз все приведемо в порядок. Ми їм швидко піднімемо мотивацію, повірте мені.

Якщо людина втратила мотивацію, значить в київському "Динамо" вона грати не буде. Це перше. Друге. Кажуть, грошей багато не буває, але в мене складається таке враження, що деякі футболісти вже й за гроші грати не хочуть. Втім, претензії у мене є далеко не до всіх", - зазначив Суркіс, якого цитує "Динамо Киев от Шурика".

Бос "біло-синіх" наголосив, що перебудова, яку почав Сергій Ребров, була запізнілою.

"Мене вже звинувачують у тому, що я дав вказівку перебудовуватися у вересні, по ходу сезону, але я нічого такого не говорив: я ставив завдання вийти з групи Ліги чемпіонів. А от про те, що має сенс починати вводити до складу молодь навіть з ризиком провалу сезону, ми з Сергієм Станіславовичем говорили ще в червні, розуміючи, що зробити гучні придбання нам не вдасться.

Під "гучними трансферами" я не маю на увазі Роналду або Суареса - я маю на увазі футболістів, які значно сильніші тих, хто зараз є в нашому складі. І ось таких виконавців зараз запросити в "Динамо" практично неможливо. Якщо тільки не платити величезну трансферну суму і підписувати контракти на величезну заробітну плату.

Зараз вважаю недоцільним платити такі гроші футболістам за те, щоб вони грали в сезоні 2-4 матчі з "Шахтарем" і два матчі з командами, які посідають третє місце.

Всі кричали про сенсації, про те, що "Зоря" буде на високому місці. Але "Зоря" буде на тому місці, на якому вона буде. І "Динамо" буде на тому місці, на якому буде. Якщо ми в цьому сезоні не виграємо золоті медалі (повірте, незважаючи на поточну турнірну ситуацію, ми за них поборемося!), то в наступному сезоні знову вступимо в чемпіонську гонку. Так, нам треба підсилюватися, і наша селекційна служба в цьому напрямку працює, але підсилюватися треба тільки тими футболістами, які сильніші за наших нинішніх", - резюмував Суркіс.

Нагадаємо, раніше Суркіс анонсував нове "Динамо" навесні і позбавлення від баласту в команді.

Повʼязані теми:

Наступна публікація