Суркіс оштрафував Алієва і пригрозив йому виключенням з "Динамо"

Суркіс оштрафував Алієва і пригрозив йому виключенням з "Динамо"

Ігор Суркіс / Фото: fcdynamo.kiev.ua

Ігор Михайлович прокоментував поведінку Олександра Алієва і санкції щодо нього.

Президент "Динамо" Ігор Суркіс заявив, що Олександра Алієва оштрафовано за інцидент з журналісткою Ганною Тесленко, та пообіцяв, що в разі повторення подібного Алієв буде виключений з команди. Про це Ігор Михайлович сказав у розмові з тією ж журналісткою, яку обматюкав Алієв.

"Скажу відверто, я обурений вчинком Алієва, і не тому, що Ви тут стоїте. Хочу принести Вам за нього вибачення не як журналістці, а, насамперед, як жінці. Так поводитися недозволено, і не тільки футболістові", - заявив Суркіс.

"Алієв нічого не зробив для клубу такого надприродного, щоб він сьогодні так поводився, як він вів себе в молодості, як він поводиться з журналістами. Він оштрафований. Наскільки мені відомо, він приніс свої вибачення. Знову таки, він їх приніс у світлі своєї культури, освіченості. Але я не можу Алієва виховувати, його повинні були виховувати його батьки.

Скажу відверто, якщо Алієв собі дозволить щось подібне - кажу це як президент клубу, він в цьому клубі грати не буде. Навіть якщо у нього буде контракт, ми з цим гравцем розлучимося", - підсумував президент "Динамо".

У цьому світлі досить дивними є слова капітана "Динамо" Олександра Шовковського, які він сказав на прес-конференції перед матчем з "Бешикташем".

"Ми не те що посміялися, але посміхнулися з цього приводу. На базі ми її більше не побачимо", - сказав тоді Шовковський.

Читайте також:

Суркіс: з приходом Михайличенка динамівський дух прокинеться

Алієв вибачився перед журналісткою, яку обматюкав

Алієв матюкав журналістку на очах у Шевченка (відео)

Шева зіграв 50-й євроматч за "Динамо"

Повʼязані теми:

Наступна публікація