Суркіс порадив Блохіну вивчити математику початкових класів

Суркіс порадив Блохіну вивчити математику початкових класів

Суркіс радить Блохіну йти до школи вчити математику

Бос "Динамо" заявив, що клуб не винен Блохіну ні єдиного цента.

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс в інтерв'ю "Профутболу" прокоментував конфлікт з екс-керманичем киян Олегом Блохіним.

- Не потрібно приймати мою сторону чи сторону Олега Володимировича. Є чітко прописаний контракт. Результат говорить сам за себе. Він вирішив вибрати такий шлях, ну що ж, пройдемо його. І зайвий раз Олег Володимирович опиниться в ситуації, яка підтвердить, що йому не потрібно було цього робити. Я запевняю вас, що футбольний клуб "Динамо", згідно тому, як прописаний контракт, не винен йому ні єдиного цента.

- А можете відкрити якісь секрет контракту? Просто в першому сезоні Блохін з командою посів місце нижче другого, ви могли його автоматично звільнити, а як зараз?
- Так, автоматично. У другому сезоні - не потрапляння в Лігу чемпіонів - також автоматичне звільнення. Після гри з "Шахтарем", хочу підкреслити, я попросив його подати прохання про відставку. Він, напевно, довго думав, поки йшов від роздягальні на прес-конференцію і на емоціях сказав, що я його відсторонив.

Але навіть якби Олег Володимирович весь свій "геній", який у нього був, застосував на тренерському містку, і "Динамо" виграло б інші ігри, то клуб зайняв би 3 місце. Адже ми не можемо впливати на ті ігри, які проводять наші суперники. Це автоматичне звільнення, тому що команда не потрапила в зону Ліги чемпіонів. Якщо Олег Володимирович не вміє рахувати, то йому потрібно пройти курси математики, хоча б початкових класів.

Нагадаємо, що Блохін вимагає від "Динамо" майже 57 мільйонів гривень.

Суркіс порадив Блохіну вивчити математику

Суркіс порадив Блохіну вивчити математику

Повʼязані теми:

Наступна публікація