Суркіс прокоментував позитивне рішення УЄФА щодо глядачів під час київської битви з "Манчестер Сіті"

Суркіс прокоментував позитивне рішення УЄФА щодо глядачів під час київської битви з "Манчестер Сіті"

Суркіс прокоментував позитивне рішення УЄФА щодо глядачів під час київської битви з "Манчестер Сіті"

Ігор Суркіс / Фото: ФК Динамо Київ

За його словами, клуб обіцяє докладати всіх можливих зусиль для боротьби з насильством на трибунах.

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував рішення Контрольно-дисциплінарної та етичної інстанцій УЄФА щодо присутності глядачів на домашньому поєдинку 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти "Манчестер Сіті".

За словами Суркіса, це чудова новина не лише для клубу, але й для тисяч уболівальників.

"Ми дуже раді, що Апеляційна інстанція УЄФА сприйняла наші доводи, й завдяки цьому матч проти "Манчестер Сіті" на НСК "Олімпійський" пройде з глядачами. Це чудова новина не лише для клубу, але й для тисяч уболівальників, які бажають відвідати перший поєдинок плей-оф Ліги чемпіонів у столиці України з моменту легендарного півфіналу проти "Баварії" в 1999 році.

Безумовно, одним із вирішальних факторів стало й те, що це питання перебуває на контролі у вищих державних осіб, включаючи Президента України Петра Порошенка. Вкрай важливо відзначити, що у сформованій ситуації не лише наш клуб, але й національні футбольні та правоохоронні структури прийшли до висновку про необхідність перегляду діючої системи безпеки змагань.

У свою чергу київське "Динамо" обіцяє докладати всіх можливих зусиль для боротьби з агресією та насильством на трибунах, а також для підтримки кампанії УЄФА з викорінення расизму, ксенофобії та інших форм дискримінації та нетерпимості у футболі", - розповів Суркіс.

Зазначимо, що перший поєдинок 1/8 фіналу Ліги чемпіонів "Динамо" проведе з "Манчестер Сіті" 24 лютого. Матч-відповідь відбудеться 15 березня у Манчестері.

Нагадаємо, у листопаді 2015 року УЄФА покарав "Динамо" двома матчами без глядачів через бійку на "Олімпійському". Один поєдинок вже відіграли - проти "Маккабі".

Повʼязані теми:

Наступна публікація