Суркіс розхвалив "забаненого" Платіні і назвав його роботу новаторством

Суркіс розхвалив "забаненого" Платіні і назвав його роботу новаторством

Григорій Суркіс вважає Платіні новатором. / Фото: ipukr.com

Віце-президент УЄФА розповів, що думає про рішення свого боса зняти свою кандидатуру з виборів очільника ФІФА.

Григорій Суркіс прокоментував рішення Мішеля Платіні зняти свою кандидатуру з виборів президента ФІФА.

"Заяву про припинення боротьби за пост президента ФІФА – це зважене і усвідомлене рішення Мішеля Платіні. Вимушений крок, зроблений під тиском обставин непереборної сили.

Я поважаю вибір президента УЄФА і повністю підтримую його в прагненні в найкоротші терміни очистити своє ім'я і репутацію найвищою арбітражної інстанції. Відтепер він зможе цілком сфокусуватися на вирішенні саме цього завдання.

У Мішеля Платіні дійсно є всі підстави для оскарження результатів розслідування комітет з етики ФІФА. На мій погляд, воно було побудовано таким чином, щоб можливість справедливого вердикту була виключена.

Те, що в результаті Мішелю Платіні не дозволили хоча б належним чином захистити себе і разом з цим фактично зробили неможливим його участь в призначених на 26 лютого виборах президента ФІФА – це взагалі безпрецедентна ситуація.

Управлінська команда, частиною якої мені пощастило бути вже більше десяти років, як ніхто може оцінити новаторство і цілеспрямованість Мішеля Платіні. Багато в чому саме завдяки йому УЄФА є нині найбільш потужною і прогресивної футбольною конфедерацією у світі", – заявив Суркіс.

Нагадаємо, Мішеля Платіні дискваліфікували на 8 років через корупційну діяльність.

Повʼязані теми:

Наступна публікація