Суркіс розповів, як святкуватимуть 20-річчя футболу в Україні

Суркіс розповів, як святкуватимуть 20-річчя футболу в Україні

Григорій Суркіс / Фото: ФФУ

На урочистостях, присвячених святкуванню 20-ї річниці футболу в Україні, буде півтори тисячі людей з 53-х країн.

Президент Федерації футболу України Григорій Суркіс розкрив деякі подробиці про урочистості, які заплановані на 20-у річницю футболу незалежної України. Про це він розповів на засіданні Виконкому ФФУ, яке відбулося 7 листопада у Будинку футболу.

"Сьогоднішній Виконком ФФУ носив робочий характер. Основне питання, яке на ньому обговорювалося, стосувалося майбутнього Конгресу ФФУ. Було вирішено, що він відбудеться 30-го листопада. У його рамках ми проінформуємо колективних членів про все те, що у нас відбулося за минулі два роки.

У рамках цього Конгресу ми нагородимо ветеранів та заслужених діячів нашого футболу у зв'язку з 20-ю річницею футболу незалежної України.

А на наступний день відбудеться дуже великий захід, присвячений цій знаменній даті. На ньому будуть присутні 53 колективних члена ФФУ, президенти ФІФА та УЄФА. Усього ж на цю церемонію запрошено півтори тисячі людей. Будуть представники 53-х країн.

Це буде великий захід, на якому буде багато ветеранів світового футболу. Тут будуть і Касільяс, і Зідан, і Беккенбауер", - розповів Григорій Михайлович.

Відзначимо, що серед інших питань Виконкому ФФУ було затвердження змін в регламенті змагань щодо дисциплінарних санкцій, отримання жовтих, червоних карток.

"Трактування на цей рахунок були вірні, але відповідні футбольні інстанції ФФУ та Прем'єр-ліги застосовували їх по-різному. Сьогодні ж ми в цьому плані розставили всі крапки над "i", - повідомив Суркіс.

Нагадаємо, що 20 жовтня Григорій Суркіс зламав ногу, граючи у футбол.

Читайте також:

Леоненко: нахрен Мілевському Maserati. Йому треба автобус з дівчатами

Фанати "Динамо" збираються помститися клубу за "свинське ставлення" у Харкові

Президент "Оболоні" жорстко розкритикував футбольне суддівство

Повʼязані теми:

Наступна публікація