Суркіс: такі "карвалольні матчі" краще не переживати

Суркіс: такі "карвалольні матчі" краще не переживати

Ігор Суркіс / Фото: fcdynamo.kiev.ua

Ігор Суркіс поділився своїми враженнями після матчу "Динамо" - "Бешикташ", в якому кияни перемогли з мінімальним рахунком.

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував в інтерв'ю телеканалу "2+2" гру динамівців у матчі 3-го туру групового турніру Ліги Європи проти турецького "Бешикташа", в якому кияни вирвали перемогу за мить до фінального свистка.

"Завжди приємно вигравати на останніх хвилинах. Тим більше, другий тайм у нас явно не вийшов, але я думаю, це наслідок того, що треба було забивати м'ячі в першому таймі. Напевно, не найкращий стан Мілевського і декількох інших гравців. Чому? Це тренерам розбиратися.

Нападник виходить на футбольне поле, і якщо йому створюють момент - треба забивати. Я вважаю, що, слава Богу, що все так закінчилося. У нас є шанси продовжувати боротьбу. Якби ми зіграли в нічию, їх було б дуже мало, а так ми вийшли на друге місце і тепер треба успішно зіграти в Туреччині і рухатися далі.

Гра була непростою, але в першому таймі ми повинні були вести з рахунком два-три нуль. Були стовідсоткові моменти у Мілевського. І Ярмоленко вийшов практично один на один і своєю лівою ногою не влучив. Тому, я вважаю що в цілому хлопці провели непогану гру, але треба реалізовувати. У футболі не буває так, що виходиш і тобі така команда, як "Бешикташ" створює в першому таймі п'ять моментів, а потім і в другому таймі. Тому, над реалізацією треба працювати, а те, що завоювали три очки - молодці.

Гравці повинні знати свої сильні сторони і слабкі, тому що команда не повинна стояти на місці, ми не повинні спочивати на лаврах. Такі "карвалольні матчі" краще не переживати. Добре, що ми перемогли", - поділився думками Ігор Михайлович.

Читайте також:

"Динамо" 1:0 "Бешикташ". Фотозвіт

Сьомін: давайте привітаємо "Динамо", ми завоювали дуже важливі три очки

Шевченко: слава Богу, що перемогли

Київське "Динамо" нарешті перемогло у Лізі Європи

"Ворскла" взяла перше очко у груповому турнірі Ліги Європи

"Металіст" вдесятьох розгромив шведів у Лізі Європи

Всі результати 3-го туру Ліги Європи

Динамо - Бешикташ - 1:0. Коментар Суркіса

Динамо - Бешикташ - 1:0. Коментар Суркіса

Повʼязані теми:

Наступна публікація