Суркіс виплатив ветеранам "Динамо" пенсію на п’ять років вперед

Суркіс виплатив ветеранам "Динамо" пенсію на п’ять років вперед

Ігор Суркіс привітав ветеранів "Динамо" / Фото: fcdynamo.kiev.ua

Ігор Суркіс підніс приємний подарунок ветеранам "Динамо" на честь святкування 50-річного ювілею завоювання чемпіонського трофея.

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс зробив подарунок кожному з гравців клубу, які грали у 1961 році на честь святкування 50-річного ювілею завоювання чемпіонського трофея.

"Думаю, вони подарунком залишаться задоволені. Якщо він допоможе їм у житті, буде вже добре. Це їм пенсія на п'ятирічку вперед. Більше нічого говорити не буду", - сказав Суркіс.

Крім того, Ігор Михайлович сказав теплі слова ветеранам "Динамо", відзначивши, що вони – це гордість клубу.

"Якби не було цих ветеранів, сьогодні не було про що говорити. А так, ми з гордістю відзначаємо: "Динамо" - тринадцятиразовий чемпіон і дев'ятиразовий володар кубка СРСР, тринадцятиразовий чемпіон і дев'ятиразовий володар кубка України, володар Суперкубка УЄФА і двічі Кубка кубків.

Нехай якась інша команда на пострадянському просторі повторить це, тоді ми і будемо говорити, хто більше легендарний клуб, а хто менше. Я пишаюся, що я є президентом "Динамо" і зроблю все можливе, щоб клуб добивався нових вершин", - зазначив Суркіс.

Читайте також:

Воротар "Динамо" розлучається зі своєю дружиною-красунею

Шевченко забив вже 370 голів у кар'єрі (відео)

"Динамо" перемогло "Волинь" і наздогнало "Шахтар" (відео)

Повʼязані теми:

Наступна публікація