Суркіс: з приходом Михайличенка динамівський дух прокинеться

Суркіс: з приходом Михайличенка динамівський дух прокинеться

Суркіс розповів, чому Михайличенко повертається в "Динамо" / Фото: fcdynamo.kiev.ua

Ігор Михайлович зазначив, що ініціатива запрошення Михайличенка належить Сьоміну.

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував інформацію про призначення Олексія Михайличенка спортивним директором "Динамо".

"Я протягом місяця вів переговори з Михайличенком. Це посада, як мені здається, чисто спортивного характеру - вона передбачає організацію зборів, контроль за селекцією. А він дуже грамотна людина, професіонал, знає мови. Взимку нам належить провести збори, але я вважаю, що вже зараз треба знати, з ким ми будемо грати. Може, будемо проводити якісь турніри", - сказав Суркіс.

Ігор Михайлович зазначив, що ініціатива запрошення Михайличенка належить Юрію Сьоміну.

"Сьомін дуже довго спілкувався з Олексієм і попросив, щоб ми цю вакансію заповнили. І ми її заповнимо буквально вже сьогодні. Михайличенко любить футбол, він відданий грі і, найголовніше, він відданий "Динамо".

Йшли дозвільні розмови про запрошення Стоїчкова, але це не так. У нас є достатньо своїх гравців-ветеранів, які кували славу київського "Динамо". Можливо, з приходом Михайличенка динамівський дух прокинеться.

Таким як Алієв пояснять, що журналістів лаяти не можна, особливо матюкати. Це надзвичайний випадок! Я цього не розумію!

Оштрафувати? Це теж нічого не дасть. Ні я, ні Юрій Палич не вихователі - для цього є батьки. Це вони повинні пояснювати людині, що журналісти виконують свою роботу, це їхня професія.

Ми сьогодні виграли - так, у мене гарний настрій, але Ви мене знаєте: я б у жодному разі підійшов і виправдовувався б. А багато хто проходять повз і роблять вигляд, що це їх не стосується. Я вважаю, що це неправильно.

Перед журналісткою ICTV я вже вибачився, перепрошую ще раз, що я можу ще зробити? Якщо культура поведінки, виховання і бойовий дух будуть в команді такими, як були при Михайличенку, це дасть позитивний результат", - підсумував Суркіс.

Читайте також:

Шевченко: не знаю, як можна освистувати "Динамо"

Попов – уболівальникам: коли "Динамо" важко, команду треба підтримувати

Гармаш назва гол "Бешикташу" найважливішим у своїй кар'єрі

Суркіс: такі "карвалольні матчі" краще не переживати

Сьомін: давайте привітаємо "Динамо" з дуже важливими трьома очками

Шевченко: слава Богу, що перемогли

Київське "Динамо" нарешті перемогло у Лізі Європи (фото+відео)

Повʼязані теми:

Наступна публікація