Суркіс заявив, що "Байєр" намагався нечесно переманити у "Динамо" захисника

Суркіс заявив, що "Байєр" намагався нечесно переманити у "Динамо" захисника

Драговича хоче бачити у себе у складі "Баєр". / Фото: Reuters

Бос киян вважає, що його клуб має усі підстави поскаржитися на німців в УЄФА та ФІФА.

Президент "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував інформацію щодо можливого переходу захисника киян Александара Драговича до німецького "Байєра".

"Наразі на моєму столі немає офіційної пропозиції від німецького клубу. Останнє надійшло приблизно півтора місяця тому, але сума компенсації за гравця нас не влаштувала. Все інше — чутки, які я ніколи не коментував і не буду коментувати надалі.

В той же час мені точно відомо, що представники "Байєра" в обхід "Динамо" виходили на самого Драговича — ще до чемпіонату Європи, що, не виключаю, вплинуло на його гру у складі збірної. 

Наш клуб має тепер всі підстави звернутися до ФІФА і УЄФА. Для початку з запитом: чи мав "Баєр" право контактувати з нашим гравцем безпосередньо, якщо у футболіста контракт на два роки?

Драгович буде відробляти свій контракт в повній мірі рівно до того моменту, коли або "Байєр", або будь-який інший солідний західний клуб не просто проявить до нього інтерес, але і запропонує відповідну високого класу гравця компенсацію", — прокоментував ситуацію Суркіс.

Нагадаємо, що сам Драгович відверто зізнався, що хоче перебратися у Леверкузен.

Повʼязані теми:

Наступна публікація