Тимощук не хотів їхати зі збірною України до солдатів - дружина футболіста

Тимощук не хотів їхати зі збірною України до солдатів - дружина футболіста

Анатолій Тимощук / Фото: ua-football.com

Надія Навроцька розповіла про те, як хавбек хвилювався з цього приводу.

Півзахисник збірної України Анатолій Тимощук не хотів провідати українських солдатів.

Про це в ексклюзивному інтерв'ю ТСН розповіла дружина футболіста Надія Навроцька.

"Коли почалася ця вся у нас колотнеча, до того ми говорили з ним - давай так, давай зробим це. Єдине, що я встигла, коли у нас ще були стосунки, у Санкт-Петербурзі ці покази почалися. Був показ "Зеніта" чи ще щось, він мав бути на показі, я ще такі моменти маленькі стримувала: "Давай ми підемо на показ, але ти не будеш там ходити, маякувати у нас в країні війна, ситуація нестандатна".

Ось він телефонує мені, каже, що вся збірна їде до солдатів, каже, а я не хочу. Я кажу, ти що здурів? "Ну, можливо, ця війна несправедлива, можливо, там з обох сторін є купа всяких речей", - каже. Це просто, кажу, хлопці, які пішли воювати за свою країну, їх послали, їх взяли, у них було нормальне життя, і вони просто пішли. І вже не важливо, що там на рівні генералів, президентів, але воювали вони за наш дім. Там де живуть наші батьки, там де ти ходиш зараз. Я не знаю, можливо, він ще з кимось радився, я не беру на себе, що це я так повпливала, він пішов.

Потім, після того: "От я пішов, тепер мене будуть розривати". Моя позиція така - в Росії дуже багато адекватних людей. Одна справа, коли вони перебувають і ковбасяться в якійсь системі. Є багато інтелігенції. Є теж адекватні люди. От, той хто треба, той зрозуміє, що ти зробив. Тому що це абсолютно нормально, тому що, як це можна сприймати інакше. Ти йдеш підтримати хлопця, який пішов захищати свою країну, ти, по суті, міг би бути на його місці", - розповіла Навроцька.

Нагадаємо, раніше воїни АТО побажали успіху збірній України на Євро-2016.

Дружина футболіста Тимощука розповіла про скандальне розлучення

Дружина футболіста Тимощука розповіла про скандальне розлучення

Повʼязані теми:

Наступна публікація