Тимощук розповів, чому перебрався в "Кайрат": він нагадав мені "Шахтар"

Тимощук розповів, чому перебрався в "Кайрат": він нагадав мені "Шахтар"

Анатолій Тимощук у горах. Фото - Костянтин Андріюк

36-річний футболіст думав над пропозицією п'ять днів.

Капітан збірної України з футболу Анатолій Тимощук зізнався, що мав вдосталь варіантів продовження кар'єри та розповів, чому обрав казахстанський "Кайрат".

Про це він розповів Костянтину Андріюку в ексклюзивному інтерв'ю для ТСН Проспорт.

"Варіантів продовження кар'єри було вдосталь. Але якось мій товариш по збірній, мені каже, є президент "Кайрата", хотів би з тобою поговорити. Ми з ним зідзвонилися.

Президент каже, чого я тобі буду по телефону розповідати, пояснювати. Сідай на літак. Прилітай на день-два, в нас гра в неділю буде. Граємо з "Астаною", це дербі вважається, дербі двох столиць. Приїжджай все подивишся.

Ну що мені проблема сісти з Пітера, 4.5 години польоту і подивитися? Прилетів. І побачив, яке тут ставлення до команди. І мені це нагадало "Шахтар", коли я переходив туди на початку своєї кар'єри. Є амбіції, є бажання, але поки нічого глобального не зроблено. Є натхнення, база, дитяча Академія, фани приходять на матчі, команда хоче прогресувати, плюс грають в єврокубках.

Тому в такій команді можна отримувати задоволення від роботи. Тому я подивився гру, "Кайрат", до речі, переміг 2:0, і я сказав - добре, поїду назад, сяду і буду обмірковувати. Днів 4-5 думав і вирішив переходити в "Кайрат"", - поділився Анатолій.

6 липня Тимощук підписав 1,5-річний контракт із "Кайратом" і залишив за собою звичний 44-й номер.

Повне інтерв'ю Анатолія Тимощука читайте на ТСН Проспорт у вівторок, 21 липня.

Повʼязані теми:

Наступна публікація