Томпсон розкрив свій план на бій з Кличком

Томпсон розкрив свій план на бій з Кличком

Тоні Томпсон готується нокаутувати Кличка-молодшого / Фото: AFP

Тоні Томпсон знає, як перемогти Володимира Кличка і збирається нокаутувати його в десятому раунді.

Американський важковаговик Тоні Томпсон розповів, як збирається відібрати пояси в абсолютного чемпіона світу Володимира Кличка.

"Я високий. Я активний. Я лівша. І я не збираюся триматися подалі від нього, чекаючи, поки він винесе мене своїми бомбами з рингу. Я збираюся постійно тиснути на нього, постійно йти вперед.

Потрібно постійно створювати для нього некомфортні умови в ринзі. Потрібно працювати більше за нього, тому що він не завдає удари в той час, коли ти завдаєш свої удари.

Він спочатку готує свої удари і вибирає зручний момент. Потрібно постійно ставити його в незручне становище, і цього можна досягти, працюючи більше за його протягом всього поєдинку.

Але я націлююся лише на нокаут. Мій план полягає в тому, щоб постійно тиснути на нього, поки мені не вдасться завдати достатньої кількості ударів для того, щоб нокаутувати його", - наголосив Томпсон.

За його словами, щоб витримати важкі удари Володимира він збирається просто не пропускати їх.

"У першому бою мені не вистачило фізичних кондицій. В мене легко було влучити. Цього разу все буде по-іншому.

Володимир має нищівний удар. Тільки двом хлопцям вдалося відправити мене в нокдаун, значить, він точно один з найсильніших панчерів, з якими я коли-небудь зустрічався.

Думаю, бій не пройде повну дистанцію - я нокаутую його за десять раундів", - додав "Тигр".

Нагадаємо, що бій кличко - Томпсон відбудеться 7 липня у швейцарському Берні.

Повʼязані теми:

Наступна публікація