Тренер "Андерлехта" зробить ставку на швидкий гол у матчі-відповіді проти "Шахтаря"

Тренер "Андерлехта" зробить ставку на швидкий гол у матчі-відповіді проти "Шахтаря"

Хасі вважає, що "Шахтар" програв "Дніпру" через відсутність ключових футболістів. / Фото: ФК Шахтар

Беснік Хасі не звертає увагу на осічку "гірників" у грі з "Дніпром".  

Головний тренер "Андерлехта" Беснік Хасі розповів, чого очікує він матчу-відповіді 1/8 плей-оф Ліги Європи проти "Шахтаря".

"Побачимо, як діятиме "Шахтар". Минулого разу хвилин 20 ми все ж таки змогли "відпочити". Але "Шахтар" – дуже сильна команда! Звичайно, зробити так, щоб вони не забили, і відіграти різницю в два м'ячі буде важко. У попередньому матчі ми зробили багато подарунків суперникові. Тому, сподіваюсь, завтра ми гратимемо як справжня команда – усі разом! І побачимо, як "Шахтар" на це відповідатиме. Майбутній матч є дуже важливим для нас.

Поразка "Шахтаря" від "Дніпра"? Усі дивляться на реакцію команди, коли після тривалої переможної серії вона поступається. Гадаю, на результаті позначилося те, що у "Шахтаря" не були задіяні деякі футболісти. Це теж дуже важливий фактор. Нам просто потрібно знати, як суперник поводитиметься.

Ми маємо спробувати забити першими, доведеться розкриватися й атакувати, пробувати щось нове. Також не можна дозволити атакуючим гравцям "Шахтаря" на чолі з Тайсоном створювати вільні зони та вриватися у них, використовуючи свої швидкісні якості", - зазначив Хасі напередодні гри у Брюсселі.

Нагадаємо, у першому матч суперників у Львові "Шахтар" переміг з рахунком 3:1.

Повʼязані теми:

Наступна публікація