Тренер "Динамо": Ми грали гідно і заслужили нічию

Тренер "Динамо": Ми грали гідно і заслужили нічию

Сергій Ребров розповів, що у матчі з "Челсі" його команді хотілося більшого, ніж нічия 0:0. / Фото: ФК Динамо Київ

Сергій Ребров прокоментував перший поєдинок "Динамо" та "Челсі".

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров поділився своїми думками про матч 3 туру Ліги чемпіонів, в якому його команда відібрала очки у чемпіона Англії "Челсі".

"Звичайно, хотілося б більшого. І хлопці налаштовувалися на перемогу, намагалися грати першим номером. Але це не просто в матчі з чемпіоном Англії, в якому зібрані самі зірки.

Думаю, ми заслужили це очко. Могли досягти й більшого, але головне — виглядали гідно. Не забувайте, проти кого ми грали. Це команда з ім'ям, незважаючи на те, яке місце вона посідає в Прем'єр-Лізі. І кожен футболіст підсвідомо пам'ятав про це. Я радий, що у другому таймі хлопці відчули, що цю команду можна обігравати, що можна грати на рівних, і вони це продемонстрували.

Ми говорили хлопцям: важливо дограти в повному складі, тому що кожен гравець для нас важливий. І я радий, що вони це зрозуміли: все на полі терпіли до кінця, хоч їх і провокували. Що стосується Жені Хачеріді, то він з Дієго Костою вів чоловічу боротьбу, і ніяких претензій до нього немає.

В перерві сказав хлопцям, що, як вони самі побачили – з цією командою можна грати. Підправили деякі помилки. Хлопці не боялися контролювати м'яч, перевершили "Челсі" за цим показником. Це важливо.

В перших трьох іграх ми побачили, що можемо грати на рівних і гідно. Я впевнений, що до повторної гри з "Челсі" ми підготуємося і постараємося вирвати перемогу", - розповів Ребров на післяматчевій прес-конференції.

Нагадаємо, в матчі "Динамо" – "Челсі" чемпіони України та Англії переможця не виявили – 0:0.

Повʼязані теми:

Наступна публікація