Тренер "Карпат" відмовився коментувати свою можливу відставку

Тренер "Карпат" відмовився коментувати свою можливу відставку

Ігор Йовічевіч не став коментувати чутки про конфлікт з керівництвом "Карпат".

Ігор Йовічевич не став розповідати про свій конфлікт з керівництвом клубу.

В четвер, 19 листопада, українські ЗМІ розповсюдили інформацію про те, що "Карпати" змінять свого головного тренеравже по ходу нинішнього сезону.

Причиною називається конфлікт керманич "левів" Ігоря Йовічевича з керівництвом клубу.

Футболісти "Карпат" Ігор Пластун та Володимир Костевич заявили, що всі гравці хочуть, щоб Йовічевич залишився, а сам хорватський тренер відмовився коментувати чутки про конфлікт у клубі.

"Що треба, щоб я залишився в клубі? Я просто хочу самовіддано відпрацювати свій контракт з "Карпатами". Я зараз це роблю і нехай ніхто не сумнівається, що я, як патріот клубу, буду це робити й надалі.

Сам генеральний директор (Юрій Дячук-Ставицький – прим.) нашого клубу казав про важливість того, щоб всі чітко виконували свої контракти – і гравці, і тренери, і персонал.

Я багато побачив змін, багато революцій, поки працюю тут. Змін, які пішли на користь клубу. В тому числі ми маємо результат нашої роботи з молодими вихованцями, нашої розробленої шкільної програми. Результати вже тут – один вихованець клубу сьогодні забив, інший грає за "Севілью", ще 5-6 наших вихованців грають в основній команді "Карпат". Я дуже щасливий бути тренером "Карпат".

Чи є в мене діалог з керівництвом? Дякую за запитання, але тут без коментарів", - розповів Йовічевич Профутболу.

Нагадаємо, нещодавно президент "Карпат" Петро Димінський заявив, що у його клубі хочуть зробити фабрику з продажу молодих футболістів.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація