Тренер Кличка: Володимир талановитіший за Віталія

Тренер Кличка: Володимир талановитіший за Віталія

Еммануель Стюард / Фото: AFP

Еммануель Стюард вважає, що його підопічний Володимир Кличко видатніший свого брата Віталія.

Тренер абсолютного чемпіона світу з боксу у надважкій вазі Володимира Кличка американець Еммануель Стюард поділився своїми думками щодо постійних суперечок, хто ж із братів Кличків видатніший боксер.

"Статистика говорить, що Віталій видатніший за Володимира. Він був попереду за очками у всіх своїх боях, і ніколи нікому не вдавалося потрясти його. Багато людей дивляться на поразки Володимира нокаутом, і роблять висновки, виходячи з них. Але Володимир більш талановитий, більш обдарований, краще координований, ніж Віталій", - розповів Стюард.

На думку американця, Віталія вважають видатнішим за Володимира, бо він мав великий бій – проти Леннокса Льюїса.

"Багато хто говорить, що Віталій видатніший, бо він мав один великий бій. Але той бій проти Леннокса Льюїса він програв, ось в чому річ. Володимир же не мав такого визначального бою. Найголовнішим його поєдинком, на мою думку, був перший бій з Семом Пітером, хоча багато людей забули про це. Якби бій з Хеєм вийшов видовищним і рівним, це було б чудово для Володимира, але цього не сталося", - поділився тренер.

Стюард вважає, що брати отримують насолоду від дискусій про те, хто з них найкращий.

"Буде дуже цікаво порівнювати двох видатних братів і сперечатися, хто ж з них кращий. Самі Клички насолоджуються цією дискусією. Але я не думаю, що брати битимуться між собою коли-небудь - Володимир сказав, що бій між ними був би неймовірно брутальним, і що хтось із них міг би серйозно травмуватися. Він сказав це серйозно. Тому брати вирішили ніколи не битися між собою", - підсумував Стюард.

Читайте також:

Німецький тенісист переміг Володимира Кличка за одну хвилину

Хук готовий битися з Кличками у будь-якій точці земної кулі

Стюард: Віталій і Володимир Клички заочно конкурують між собою

Повʼязані теми:

Наступна публікація