Тренер "Ліверпуля" про фінал Ліги Європи: наші шанси 50 на 50

Тренер "Ліверпуля" про фінал Ліги Європи: наші шанси 50 на 50

Клопп вважає, що шанси "Ліверпуля" та "Севільї" рівні. / Фото: Reuters

Юргенн Клопп поділився очікуваннями від майбутнього протистояння з "Севільєю". 

Напередодні фіналу Ліги Європи проти "Севільї" головний тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп поділився своїми очікуваннями від майбутнього протистояння у Базелі.

"Коли я тільки приїхав сюди, не міг собі такого уявити, роботи було непочатий край. Але цей турнір мені до душі. Від нашої європейської кампанії легко було одержувати приємні емоції. У нас було кілька чарівних вечорів на "Анфілді", де команда видавала чудові матчі. Я пишаюся хлопцями, і все це далося нам непросто.

"Севілья" — бойовитий суперник, проти якого важко грати. Вони класно контратакують і обороняються, як і слід очікувати від іспанської команди. Їй не позичати досвіду. Впевнений, що середній вік її гравців на два-три роки перевищує середній вік наших. Хороша команда — класні нападники, досвідчені захисники. Два класних клуби, два іменитих клуби змагатимуться за престижний кубок. Таким і повинен бути футбол. В такому матчі шанси завжди 50 на 50. Фаворитів немає, нікому нічого не гарантовано.

Матч буде інтенсивним, це зрозуміло. Буде багато боротьби, по всьому полю. Якщо збираєшся "трошки пограти в футбольчик", кубків не виграєш. Треба показати, що ти готовий до серйозних досягнень", — цитує німецького наставника "червоних" сайт УЄФА.

Нагадаємо, що раніше своїми очікуваннями від битви проти "Ліверпуля" поділився Унаї Емері.

Повʼязані теми:

Наступна публікація