Тренер "Манчестер Сіті" оцінив історичне досягнення в Лізі чемпіонів після матчу з "Динамо"

Тренер "Манчестер Сіті" оцінив історичне досягнення в Лізі чемпіонів після матчу з "Динамо"

Пеллегріні під час матчу у Манчестері. / Фото: Reuters

Пеллегріні радіє, що "Сіті" нарешті пощастило.

Англійський "Манчестер Сіті" вперше пробився у чвертьфінал Ліги чемпіонів. Для цього городянам вистачило і "сухої" нічиєї з київським "Динамо", адже першу гру вони виграли 3:1.

Після матчу керманич клубу Мануель Пеллегріні прокоментував історичне досягнення своєї команди.

"Вихід до чвертьфіналу - дуже важливе досягнення для нашого клубу. Раніше це досягнення не підкорялося, нам дуже не щастило.

Ненормально грати проти "Барселони" в 1/8 фіналу два сезони поспіль. "Манчестер Сіті" зростає і продовжує розвиватися як великий клуб", - наголосив аргентинець.

Щодо гри з "Динамо" він зауважив, що це була тактична битва.

"Ми не ризикували, адже нас цікавив тільки вихід в наступний етап. Чекали, щоб подивитися, чи не дадуть суперники нам вільний простір. Вони теж не розкривалися.

Для нас було дуже важливо контролювати м'яч і не дозволяти їм створювати моменти. "Динамо" розуміло, що для загальної перемоги їм потрібно забивати тричі", - поділився тренер.

Пеллегріні додав, що Венсан Компані знову травмував литковий м'яз. Про серйозність пошкодження буде відомо після його обстеження.

Жеребкування 1/4 фіналу Ліги чемпіонів відбудеться 18 березня о 13:00 за київським часом.

16 березня визначаться останні два учасники цієї стадії. Вже пройшли: "Манчестер Сіті", "Реал", "Атлетіко", "Бенфіка", ПСЖ, "Вольфсбург".

Повʼязані теми:

Наступна публікація