Тренер "Шахтаря": доля знову приводить нас у Брагу

Тренер "Шахтаря": доля знову приводить нас у Брагу

Фото: ФК Шахтар

Паулу Фонсека не хотів зустрічатися зі своїм колишнім клубом.

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека поділився думкою щодо результатів жеребкування групової стадії Ліги Європи.

В рамках групи Н "гірники" зіграють з його колишнім клубом португальською "Брагою", бельгійським "Гентом" і турецьким "Коньяспором".

"Насамперед зазначу, що доля знову приводить нас у Брагу, в Португалію. Ще вчора на прес-конференції я говорив, що не хотів би зустрічатися з цією командою через свої внутрішні почуття. Але що робити? Будемо грати.

Якщо говорити про склад нашої групи, я досить добре знаю "Коньяспор". Знайомий з цією командою, ми її вже дивилися і вивчали. "Гент" теж представляє дуже хороший чемпіонат, де чудово себе проявив і посів третє місце. Звичайно, нам не попалися топ-клуби або гранди, але буде боротьба. Група дуже збалансована.

Я отримав вже багато повідомлень від друзів з Португалії, а також від деяких представників "Браги". Але ще ні з ким не спілкувався особисто. Вони знають щось про мене, а я – про них. Гра буде більш-менш збалансована. Зрозуміло, що я знаю деякі індивідуальні характеристики футболістів. Але наразі у португальців новий наставник, а які у нього ідеї, я не в курсі", - розповів Фонсека.

Нагадаємо, раніше прокоментував суперників "Шахтаря" гендиректор клубу Сергій Палкін.

Повʼязані теми:

Наступна публікація