Тренер "Шахтаря" пообіцяв ротацію складу в Лізі Європи і красивий футбол

Тренер "Шахтаря" пообіцяв ротацію складу в Лізі Європи і красивий футбол

Фото: ФК Шахтар

Паулу Фонсека хоче виграти, хоча розуміє, що буде важко.

Перед матчем 5-го туру Ліги Європи проти "Коньяспор" керманич "Шахтаря" Паулу Фонсека поспілкувався з журналістами.

"Гірники" підійдуть до гри у статусі дострокового переможця групи.

"Безумовно, гарантоване перше місце дозволяє нам провести певну ротацію, що я і зроблю. Звичайно, кільком гравцям, які не так багато показували себе в Лізі Європи, я дам можливість взяти участь у цьому турнірі. Тим не менше ми побачимо красивий футбол, не втрачаючи жодних амбіцій", - зазначив тренер.

Цікаво, що на прес-конференцію, крім Фонсеки і півзахисника Дентіньо, прийшла група підтримки в особі Бернарда і Фреда.

"Я знаю, це не зовсім рядова ситуація. Але, оскільки Дентіньо є суперекспертом у прес-конференціях, вони вирішили прийти подивитися на нього і, можливо, чомусь навчитися", - пояснив керманич.

Він також прокоментував ситуацію з Тарасом Степаненко, який травмувався у матчі з "Карпатами".

"З ним практично все добре. Не можу сказати, що Тарас готовий на всі сто відсотків, але він буде тренуватися з нами. І якщо я вирішу, що Степаненко повинен грати, ви побачите його на полі", - відповів Фонсека.

Про суперника тренер високої думки, каже, що незважаючи на перемогу в Туреччині, у його команди були складнощі з "Коньяспором".

"У них просто відмінна організація оборони. Зазначу також, що суперник сильний виходом в контратаку. Враховуючи те, що я бачив, "Коньяспор" додає з кожним матчем і зустрінеться з нами після двох перемог у турецькому чемпіонаті.

Ми ж вийдемо тільки з одним бажанням - перемогти. І поважаємо суперника, розуміючи, що легко не буде, - підсумував португалець.

Нагадаємо, перший матч "Шахтар" виграв "на жилах" з рахунком 1:0.

Повʼязані теми:

Наступна публікація