Тренер збірної Косова: поєдинок буде важким для України

Тренер збірної Косова: поєдинок буде важким для України

Фото: Reuters

Напередодні матчу 3-го туру відбору на ЧС-2018 між Україною і Косово відбулася прес-конференція керманича суперників "синьо-жовтих" Альберта Буняку.

Тренер почав з того, що хотів би зіграти в Україні. Адже через те, що наша країна не визнає незалежність Косова, матч буде зіграний на нейтральному полі - в польському Кракові.

"Важко, коли за тиждень до матчу дізнаєшся про місце його проведення. Було б краще, щоб політика і спорт були порізно... Мені взагалі не подобається політика. Тому я - тренер", - з посмішкою сказав Буняку.

Про майбутній матч він сказав таке: "Поєдинок буде важким для нас. Але цей поєдинок буде важким і для збірної України.

Сподіваюся, що це буде не така гра, як та, що ми в четвер провели з Хорватією. Ми знаємо, що у збірної України хороша команда, яка виступала на Євро-2016, яка має досвід виступу на чемпіонатах світу і яка, звісно, є претендентом на вихід у фінальну частину Євро-2020. Крім того, віддаємо собі звіт, що в складі збірної України є дуже хороші футболісти. Наша ж команда дуже молода, і ми більшою мірою націлені на Євро-2020, а не на ЧС-2018.

Але ми постараємося здивувати збірну України. Сподіваюся, що гра буде більш закритою, ніж вона була в нашому недавньому матчі з Хорватією. Вважаю, ми готові до матчу. І взагалі, впевнений, що в цьому відбірковому циклі ми здивуємо наших опонентів".

У матчі проти України Буняку збирається дати шанс гравцям, які ще не грали.

Матч відбудеться 9 жовтня о 19:00 на стадіоні "Краковія". Після двох турів у нашої команди 2 бали. Ми зіграли внічию з Ісландією (1:1) і Туреччиною (2:2).

Повʼязані теми:

Наступна публікація