Тренер збірної України: обрали Кіпр, бо з нами більше ніхто не хотів грати

Тренер збірної України: обрали Кіпр, бо з нами більше ніхто не хотів грати

Михайло Фоменко відверто розповів, що збірній Україні важко вибирати суперників. / Фото: gogetnews.info

Михайло Фоменко розповів про команди, з якими "жовто-сині" будуть готуватися до чемпіонату Європи.

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко розповів про спаринг-партнерів збірної України, з якими наша національна команда гратиме у рамках підготовки до Євро-2016, де "синьо-жовті" опинилися у групі з Польщею, Німеччиною та Північною Ірландією.

"У березні у нас заплановано дві товариські зустрічі. Це будуть ігри зі збірними Кіпру та Уельсу в кінці березня. Ми зверталися до Прем'єр-ліги, щоб почати підготовку вже з 19 травня. Підготовка розділена на два збори. Один збір, відновлювально-підготовчий, запланований в Туреччині.

А другий збір, який буде вже безпосередньо перед початком фінальної частини чемпіонату Європи, планується провести десь ближче до Марселю, можливо, в Італії або Швейцарії.

Розглядалися й інші варіанти в різних регіонах Франції. Вибирали з доступних варіантів, адже багато команд відразу після виходу у фінальну частину вже зайняли левову частку місць для дислокації, в цьому вони мали перевагу. А ми грали ще й матчі плей-оф, тому вибирали з того, що залишалося.

Уельс та Кіпр? Ми не належимо до тих команд, які можуть вибирати, кого хочуть. Ми вибирали з тих команд, які були доступні. Були домовленості з ними. Уельс був обраний через схожість в стилі гри з командою Північної Ірландії, це британський стиль.

Кіпр був обраний, тому що більше ніхто не хотів грати з нами.", - розповів керманич головної команди України.

Нагадаємо, раніше збірна України визначалися з місцем проживання на час Євро-2016 у Франції.

Повʼязані теми:

Наступна публікація