Три скасованих голи та м'яч на останній хвилині: як "Інтер" здобув нервову перемогу в чемпіонаті

Три скасованих голи та м'яч на останній хвилині: як "Інтер" здобув нервову перемогу в чемпіонаті

Фото: twitter.com

Долю поєдинку вирішив лише один гол.

Неймовірний випадок стався у грі 5 туру чемпіонату Італії між "Сампдорією" та "Інтером".

Цікаві події у цьому протистоянні розпочалися під кінець першої половини зустрічі. Півзахисник "нерадзуррі" Раджа Наінгголан завдав потужного удару точно у кут воріт суперника.

Усе б нічого, але головний арбітр, порадившись зі своїми помічниками, скасував цей гол. Причиною такого рішення стало положення поза грою у форварда "Інтера" Мауро Ікарді під час удару від бельгійця.

На самому початку другого тайму за "Сампдорію" знову зіграли потойбічні сили. Антоніо Кандрева пробив з кута штрафної у стійку воріт.

Під кінець цього протистояння розпочалося усе найцікавіше. Спочатку Квадво Асамоа вдруге вразив ворота "Сампдорії", проте й цього разу арбітри не вказали на центр поля. Уся річ у тому, що під час результативної передачі ігровий знаряд покинув межі поля. За декілька миттєвостей вже "Сампдорія" забила у ворота учасника Ліги чемпіонів, але й тут головними дійовими особами виступили судді, які не зарахували цей м'яч через офсайд.

Розв'язка наступила вже у компенсований до другого тайму час. Півзахисник "Інтера" Марцело Брозович приніс перемогу своїй команді завдяки точному пострілу з-за меж штрафної. Тут судді вже були не при справах.

1:0 - підсумкова перемога "Інтера", яка дозволила їм піднятися на сьому сходинку в турнірній таблиці. Що стосується "Сампдорії", то вони залишилися на шостій позиції.

Повʼязані теми:

Наступна публікація