Турки замовили у "Динамо" 15 кілограмів льоду в кубиках

Турки замовили у "Динамо" 15 кілограмів льоду в кубиках

У лютому "Динамо" розгромило турків з загальним рахунком 8:1 / Фото: ТСН.ua

Місцем дислокації "Бешикташа" стане готель "Хаятт". А президент команди розміститься в готелі "Інтерконтиненталь".

Найближчий суперник київського "Динамо" у Лізі Європи турецький "Бешикташ" визначився з програмою перебування у столиці України.

ДИНАМО - БЕШИКТАШ. Відеотрансляція о 22:05

Літак з делегацією "Бешикташа" на борту приземлиться в аеропорту "Бориспіль" у середу о 16:20 за київським часом.

Як і для більшості європейських команд, які приїжджають до Києва на матчі з "Динамо", місцем дислокації турецької команди стане п'ятизірковий готель "Хаятт". А президент турецької команди розміститься в готелі "Інтерконтиненталь".

Відпочивши після перельоту, футболісти і тренерський штаб відправляться на стадіон "Динамо" ім. Валерія Лобановського, де о 19.30 проведуть передматчеве тренування. Перед початком заняття тренер Карлуш Карвальял відповість на питання журналістів в рамках регламентної прес-конференції.

Ніяких оригінальних вимог турки до приймаючої сторони не виставляли. У райдері гостей зазначено, що під час тренування на полі повинні бути 20 м'ячів, переносні ворота, в роздягальні - два масажних столи, 15 кілограмів льоду в кубиках, електрочайник, свіжі фрукти, чай, кава, лимон, цукор, вершки і мінеральна вода без газу.

Безпосередньо на гру "Бешикташ" виїде з готелю за дві години до початку зустрічі. У роздягальні повинне бути все те ж саме, що і на передматчевому тренуванні, лише кількість мінеральної води і льоду трохи більша.

О 22.05 сербський арбітр Мілорад Мажіч дасть стартовий свисток про початок матчу "Динамо" - "Бешикташ", по закінченню якого команда з Туреччини чартерним рейсом з аеропорту "Бориспіль" повернеться на батьківщину.

Читайте також:

"Анжи" запропонував Шевченку удвічі більшу зарплату

Суркіс виплатив ветеранам "Динамо" пенсію на п’ять років вперед

Воротар "Динамо" розлучається зі своєю дружиною-красунею

"Динамо" перемогло "Волинь" і наздогнало "Шахтар" (відео)

Повʼязані теми:

Наступна публікація