У Facebook знайшли приховану гру по Євро-2016

У Facebook знайшли приховану гру по Євро-2016

Фото: pixabay.com

Відеозапис з інструкцією щодо активації гри з'явився у YouTube.

Користувачі Facebook виявили в офіційному месенджері соцмережі приховану гру, приурочену, ймовірно, до чемпіонату Європи та Кубку Америки з футболу.

Для того щоб запустити її, потрібно відправити у чат emoji з зображенням футбольного м'яча і потім натиснути на нього. Відеозапис з інструкцією щодо активації гри з'явилася на YouTube. Розробники Facebook запропонували користувачам позмагатися в карбуванні. Гравцеві необхідно ловити віртуальний спортивний снаряд пальцем, не даючи йому впасти.

У березні в Facebook Messenger з'явилася гра в баскетбол. Щоб почати матч, один із співрозмовників має відправити у чат emoji з баскетбольним м'ячем.

Коротке відео з відомим польським спортивним журналістом-коментатором Томашем Зімохом, на якому він радіє голу у ворота Північної Ірландії, менш ніж за добу зібрало понад 750 тисяч переглядів у Facebook.

Відео потрапило в Мережу 13 червня, на наступний день після матчу. Автором гола, котрий викликав такі бурхливі емоції, став Аркадіуш Милик. Завдяки його удару збірна Польщі здобула мінімальну перемогу в своєму першому поєдинку на Євро-2016.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація