У фіналі з фехтування на шаблях українкам допоможе злість

У фіналі з фехтування на шаблях українкам допоможе злість

Фото: Reuters

Дівчата з великим настроєм вийшли на олімпійську арену.

Жіноча збірна України з фехтування на шаблях боротиметься за олімпійське золото в Ріо. У фіналі дівчатам доведеться виступити проти росіянок, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Команда шаблісток у складі Аліни Комащук, Олени Кравацької та лідера збірної неперевершеної Ольги Харлан спочатку перемогли кореянок, а у півфіналі у дуже рівній та впертій боротьбі здолали італійок із рахунком 45:41.

Сьогодні у фіналі з фехтування на Олімпіаді Україна боротиметься за золото з Росією

Сьогодні у фіналі з фехтування на Олімпіаді Україна боротиметься за золото з Росією

Завершальний етап бою довірили Ользі Харлан, яка була королевою помосту. Майже половина здобутих очок – справа її рук. Після бронзи в особистих змаганнях і поразки від росіянки Яни Єгорян у півфіналі, Харлан не приховувала злості на саму себе. І як сказала мама Олі, пані Ірина, "коли моя дівчинка злиться, краще до неї не підходити".

Півфінал Україна-Італія відбувався паралельно з поєдинком Росія-США. І що більше російські вболівальники підтримували своїх, то краще змагалися українські дівчата, особливо Харлан. Тренери сподіваються, що саме спортивна злість і сильний командний дух допоможе українкам у боротьбі проти надпринципового суперника. Старт поєдинку о чверть на першу ночі за київським часом.

Кореспондент ТСН Ярослава Шумик

Повʼязані теми:

Наступна публікація