У Львові урочисто відкрито "Арену Львів"

Понад 30 тисяч глядачів стали свідками феєричної церемонії відкриття львівського євростадіону.

Церемонія розпочалася лазерним шоу / Фото: ukraine2012.gov.ua
29 жовтня відкрито четвертий і останній стадіон України, який прийматиме матчі фінальної частини Євро-2012. У Львові за присутності понад 30000 глядачів урочисто відкрито "Арену Львів". Символічну стрічку перерізали діти.

На відкритті "Арени Львів" освистали ролик з Януковичем

Барвиста церемонія розпочалася лазерним шоу та театралізованим дійством, в якому 2000 акторів змалювали історію славетного міста Лева.

У продовженні вечора гостей розважила українська співачка Руслана. Спеціально до відкриття вона підготувала сюрприз – прем'єру пісні, присвячену єврочемпіонату, яку співачка виконала та відтанцювала разом із вболівальниками.

Після завершення виступу зі співачкою відбулася невелика неприємність: потік танцюристів, поспішаючи покинути сцену, ненавмисно повалив Руслану на підлогу. Однак вона швидко піднялася і покинула поле стадіону під бурхливі овації трибун.

"Арена Львів" випустила проморолик у день свого відкриття

Згодом відбувся урочистий вихід найкращих спортсменів Львова, чемпіонів світу і Олімпійських ігор та футболістів "Карпат".

Особливою гостею відкриття стала знаменита американська співачка Анастейша, виступ якої почався з пісні "Why'd You Lie To Me".

Співачка у чорному облягаючому костюмі виконувала свої хіти 45 хвилин. Після чого вона відразу ж покинула стадіон на автомобілі.

На жаль, організатори не встигли завершити будівельні роботи. При вході на стадіон майорів будівельний кран. До того ж, будівельники не встигли завершити зведення даху над трибунами.

Серед неприємних моментів варто відзначити й те, що багатьом гостям не вистачило туалетів. Люди бігали з поверху на поверх, але ні стюарди, ні міліція не могли сказати, де знаходяться такі потрібні приміщення. Також на арені не було ніяких покажчиків, за допомогою яких можна було б знайти туалет.

Також відкриття євроарени не пропустили й дівчата із FEMEN. Двох напівоголених активісток жіночого руху з написами на грудях "Fucking Euro" затримала міліція.

Символічну стрічку перерізали діти / Фото: ukraine2012.gov.ua
Довідка. "Арена Львів" прийматиме 3 групових матчі Євро-2012. "Арена Львів" стане центром проведення футбольних та розважальних подій міжнародного, загальноукраїнського та місцевого значення.

Місткість стадіону – 34 915 місць (32 767 – на Євро-2012). Конструкція місць арени запроектована таким чином, аби створювати максимальний ефект присутності глядачів на полі.

Під час проведення масових заходів гостей обслуговуватимуть 19 фаст-фудів, розташованих на променаді, а також 7 фаст-фудів з продажу їжі та напоїв на зовнішньому периметрі стадіону. Арена має 4500 паркомісць.

Виступ Анастейші

 

 

Читайте також:

Будівництво "Арени Львів" завершиться до кінця року

На відкритті "Арени Львів" освистали ролик з Януковичем

Оголені FEMEN не пускали VIPів на відкриття "Арени Львів"

"Арена Львів" випустила проморолик у день свого відкриття (відео)

Анастейша у Львові заспівала "Несе Галя воду"

Урочиста церемонія відкриття стадіону до Євро-2012 у Львові

Урочиста церемонія відкриття стадіону до Євро-2012 у Львові

Повʼязані теми:

Наступна публікація