У нас не було права на помилку – Ребров про перемогу над "Дніпром"

У нас не було права на помилку – Ребров про перемогу над "Дніпром"

Ребров радий, що "Динамо" було командою. / Фото: Reuters

Керманич "Динамо" поділився своїми враженнями від першого матчу команди у весняній частині чемпіонату України. 

Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров прокоментував перемогу своєї команди над "Дніпром" (2:0) у 17 турі чемпіонату України.

"Нервова гра. Я сказав футболістам у роздягальні перед сьогоднішнім поєдинком, що "Динамо" не має права не вигравати вдома три матчі поспіль. Радий, що хлопці налаштувалися на матч, провели його з максимальною самовіддачею і бажанням перервати цю невдалу серію.

Не все у нас сьогодні вийшло, але я радий, що ми були командою, яка вирвала дуже важливі в боротьбі за чемпіонство три очки. На кожну з решти дев'яти ігор чемпіонату України ми повинні виходити як на фінал.

Корзун? Микита — молодий футболіст, який своєю грою заслужив запрошення до київського "Динамо". Але, як ви помітили, у "Динамо" немає права на помилку, немає права на нічию. Про поразку я навіть не кажу. Ми не дуже вдало провели два матчі, і на нас відразу звалився шквал критики.

Я не можу експериментувати в офіційних матчах з футболістами, які не проходили з нами міжсезонні збори. Шанси молодим хлопцям проявити себе ми обов'язково будемо давати, але сьогодні була дуже важлива гра, в якій не було місця для експериментів.", - розповів керманич киян.

Нагадаємо, перед матчем з "Дніпром" захисник "Динамо" Євген Хачеріді отримав від "Профутболу" нагороду за найкращий гол 2015 року.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація