У "Шахтарі" заявили, що Луческу не ігнорував американських журналістів

У "Шахтарі" заявили, що Луческу не ігнорував американських журналістів

Луческу не дочекався запитань. / Фото: ФК Шахтар

Керманич "гірників" не дочекався запитань від преси, тому і пішов.

У донецькому "Шахтарі" пояснили, чому головний тренер Мірча Луческу не спілкувався з американською пресою після матчу "Флуміненсе" на Florida Cup.

Видання The Mane Land повідомляло, що Луческу відмовився давати прес-конференцію, побачивши лише трьох журналістів у залі.

Ситуацію прокоментував директор з маркетингу і комунікацій клубу Юрій Свиридов.

"Луческу не відмовлявся від спілкування з пресою. Він прийшов на прес-конференцію, але два журналісти, які були присутні, запитання не ставили. Тренера попросили почекати 15 хвилин, поки прийдуть інші кореспонденти. Луческу почекав, але ситуація не змінилася, тоді він і вирішив піти.

Сьогодні організатори зв'язалися з клубом і вибачилися, пояснивши причину складною логістикою в спортивному центрі, в якому проводився матч", - розповів Свиридов у коментарі Tribuna.com.

Нагадаємо, "Шахтар" зіграв унічию з "Флуміненсе". Наступний матч "гірники" проведуть 21 січня (01:40) проти "Корінтіанса".

Додамо, що переможець Florida Cup вже визначився - це "Атлетіко Мінейро", який із 6-ма балами лідирує у турнірній таблиці на недосяжній відстані.

Повʼязані теми:

Наступна публікація