У вересні Києву можуть віддати фінал Ліги чемпіонів-2018

У вересні Києву можуть віддати фінал Ліги чемпіонів-2018

Павелко розповів, що у вересні Київ може стати господарем фіналу ЛЧ.

Про це розповів президент ФФУ Андрій Павелко.

Президент Федерації футболу України Андрій Павелко розповів про шанси Києва провести фінал Ліги чемпіонів 2018 року.

"Це як ніколи важливо для нас. І заради досягнення такої мети зроблено дуже багато роботи. Дані гарантії, виконана робота з Кабміном, з київською мерією, з готелями, які повинні будуть прийняти всіх учасників і гостей фіналу Ліги чемпіонів. Виконана робота з вивчення досвіду проведення таких матчів. Вважаю, це справа майбутнього нашого футболу.

Всі наші аргументи подані. Завдяки підтримці перших осіб нашої держави, зроблено все для того, щоб наша позиція була всебічно обґрунтована при винесенні рішення. І тепер у нас є унікальна можливість вписати ім'я України і Києва в історію Ліги чемпіонів, в історію європейського футболу.

Розуміючи таку відповідальність, я вдячний Президенту України Петру Порошенку за те, що він прийняв максимально можливі заходи щодо організації та підготовки аргументів нашої країни для того, щоб рішення по фіналу Ліги чемпіонів, яке, швидше за все, буде прийматися 14-15 вересня на черговому виконкомі УЄФА, було позитивним для нас і ми отримали право провести в Києві фінал Ліги чемпіонів", - розповів Павелко офіційному сайту київського "Динамо".

Нагадаємо, раніше Павелко повідомив, коли нового тренера отримає збірна України.

Повʼязані теми:

Наступна публікація