Україна - Австрія. Прогнози футболістів

Україна - Австрія. Прогнози футболістів

Екс-футболісти збірної впевнені у перемозі України / Фото: Євген Малолєтка/ТСН.ua

Андрій Воробей, Володимир Єзерський, Василь Кардаш та Олександр Чижевський поділилися прогнозами на матч Україна - Австрія.

Колишні футболісти збірної України - Андрій Воробей, Володимир Єзерський, Василь Кардаш та Олександр Чижевський - поділилися прогнозами на товариський матч Україна - Австрія, що відбудеться сьогодні на новому стадіоні "Арена Львів".

Андрій Воробей - 1:0

"Думаю, австрійці не будуть лізти на рожен і бігти в атаку, вони більше уваги приділять обороні. Наша ж команда повинна взяти ініціативу в свої руки і спокійно забезпечити собі результат. Також я сподіваюся, що підопічні Блохіна залишать свої ворота на замку".

Володимир Єзерський - 2:0

"На мій погляд, "синьо-жовтим" буде досить непросто після матчу з Німеччиною, але все-таки наші хлопці повинні на належному рівні підійти до цієї зустрічі і забити у ворота суперника пару м'ячів і в свою чергу не пропустити".

Василь Кардаш - 2:0

"Думаю, зустріч з Австрією буде непростою для підопічних Блохіна, в першу чергу через те, що після таких матчів, як з німцями в п'ятницю, дуже складно відновитися як фізично, так і психологічно. Але якщо хлопці все зроблять правильно, то заб'ють австрійцям свої м'ячі і забезпечать Україні перемогу. Тим більше що Австрія - далеко не такий сильний опонент як Німеччина".

Олександр Чижевський - 2:1

"Гра з Німеччиною показала, що "синьо-жовті" вже вийшли з своєрідної кризи, три м'ячі у ворота такого суперника про щось говорять. Залишилося лише підправити дії оборони, адже стара футбольна мудрість говорить: "Якщо біля твоїх володінь надійно і без тривог, то попереду команда обов'язково використовує свій момент і виграє". Тому, думаю, у збірній зроблять правильні висновки, і сьогодні Україна зуміє добитися успіху".

Читайте також:

Блохін закликав не "втоптувати" збірну України

На матчі Україна – Австрія працюватимуть 800 міліціонерів

Ротаню не сподобалося поле "Арени Львів"

Блохін: пістолет є? Мені треба бути готовим застрелитися

Всі товариські матчі збірної України перед Євро-2012

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація