Українці завоювали 7 медалей у другий день Всесвітніх ігор

Українці завоювали 7 медалей у другий день Всесвітніх ігор

У плаванні в ластах наші спортсмени вибороли три медалі / Фото: worldgames2013.com.co

Другий змагальний день не приніс Україні золотих нагород.

Набирають обертів ІХ Всесвітні спортивні ігри, що проходять у колумбійському місті Калі. У другий змагальний день розігрувалося 29 комплектів медалей.

Українці вибороли сім нагород - 4 срібних та три бронзових.

У плаванні в ластах наші спортсмени вибороли три медалі. Чоловіча команда (Денис Грубник, Олександр Коньков, Євген Степанчук та Дмитро Сидоренко) фінішувала третьою у естафеті 4х100 метрів, програвши росіянам та господарям змагань.

Маргарита Артюшенко фінішувала другою у запливі на 100 метрів під водою з дихальною трубкою. А Яна Трофимез програла росіянці Василисі Кравчук на 400-метрівці.

Срібло та бронзу вибороли українські художні гімнастки у вправах з булавою. Ганна Різатдінова та Аліна Максименко програли боротьбу за "золото" білорусці Мелітіні Станюті.

Розіграні чергові комплекти медалей в сумо. Після перемог у середній вазі наші сумоїсти вибороли дві медалі у відкритому дивізіоні.

У чоловічому турнірі Євген Козлятін програв фінальну сутичку монголу Наранбату Ганкхуягу. А в жіночому турнірі Світлана Яромка виборола "бронзу".

У третій змагальний день - в ніч на понеділок - буде розігруватися 13 комплектів медалей: у стрільбі з лука, танцях, ракетболі, перетягуванні канату та водних лижах.

МЕДАЛЬНИЙ ЗАЛІК. В лідери вирвалися Італія та Франція. У обох країн по 9 золотих медалей (у італійців 9 срібних, у французів - три). Першу трійку замикає Німеччина з 8-ма золотими медалями.

Далі йдуть Росія (7 золотих медалей), Японія (5) та Україна. Наші спортсмени вибороли за два дні 16 медалей - 3 золотих, 7 срібних та 6 бронзових.

Повʼязані теми:

Наступна публікація