Українка судиться з екс-гравцем "Динамо" через його позашлюбних дітей

Українка судиться з екс-гравцем "Динамо" через його позашлюбних дітей

Українка хоче змусити Ідеє Брауна платити аліменти. / Фото: Goal.com

Схоже на те, що нігерієць Браун Ідеє у Києві залишив по собі двох синів.

Нападник "Олімпіакоса" та збірної Нігерії Браун Ідеє залишив по собі у Києві двох позашлюбних синів.

Принаймні так стверджує адвокат імовірної матері дітей Брауна Таліна Кравцова.

Кравцова розповіла, що намагається довести – українка Яна справді народила екс-форварду "Динамо" двох хлопчиків, і тепер жінки відстоюють право молодої матері на законну виплату аліментів.

"Яна - це українська дівчина, яку Браун ввів в оману, розповідаючи про те, що він її любить, і що діти - це радість і спільне життя. Зараз головна її мета - по-перше, щоб пан Браун визнав батьківство над дітьми, з якими несподівано обірвав всяке спілкування.

До вересня 2015 року все було в порядку, а після цього він зник, не виконавши ніяких обіцянок. По-друге, Яна, як мати обох дітей - Віктора Жоеля та Мішеля хоче отримати передбачені законом кошти на їх утримання. Мова не йде про якісь захмарні суми або елітну нерухомість, а виключно про те, на що вони претендують за законом.

Наше бюро офіційно звернулося до керівництва футбольного клубу, де він зараз грає, – "Олімпіакоса". Греки отримали наше звернення в кінці грудня і повинні були відреагувати протягом двох тижнів. На сьогодні двотижневий термін закінчився – вони офіційно не відреагували. Ми ще чекаємо, але незабаром звернемося до них з уточненням, щоб все-таки з'ясувати, в чому ж справа. Звернення до футбольного клубу обумовлено тим, що потенційне утримання дітей (аліменти) будуть вираховуватися, виходячи із його заробітної плати згідно з умовами контракту", - розповіла Кравцова.

Нагадаємо, Браун Ідеє перейшов в "Динамо" в липні 2011-го, але у 2014-му перебрався до клубу АПЛ "Вест Бромвіч Альбіон".

На фото Ідеє та двоє синів українки Яни. / Фото: football24.ua

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація