Український новачок "Севільї" гратиме за дубль, а тренуватиметься з основою

Український новачок "Севільї" гратиме за дубль, а тренуватиметься з основою

Мар’ян Швед тренуватиметься з першою командою "Севільї". / Фото: Офіційний сайт ФК Севілья

Мар'ян Швед розповів цікаві деталі свого переїзду до Іспанії.

"Про інтерес "Севільї" мені сказав батько. До того я знав про інтерес інших клубів, зокрема, "Валенсії" - від них також була пропозиція. Зі мною особисто "Севілья" не зв'язувалася. Я все дізнавався від агента Олега Смалійчука.

Мені сказали, що тренуватимусь із першою командою, але гратиму спочатку за дубль. З Коноплянкою ще не говорили, але думаю, що буде змога поспілкуватися вже під час спільної роботи.

Звичайно, певні тривоги були, але загалом я не вагався і відразу сказав, що хочу грати за "Севілью", тому що це топ-клуб. Занепокоєння ж викликав сам факт переїзду зі Львова. Але при цьому зі мною їде вся сім'я, будемо жити всі разом, тому сподіваюся, що швидко звикну до життя в Іспанії. Нам орендуватимуть будинок. По приїзді ми самі виберемо, який із варіантів нам підходить більше.

Ігор Йовічевіч був дуже радий за мене, привітав, і сказав, що мій шлях дуже схожий на його, адже він у 18 теж перейшов до "Реалу"", – розповів 18-річний Мар'ян під час свого короткотермінового повернення до Львова.

Повʼязані теми:

Наступна публікація