УЄФА присвоїв матчу "Фенербахче" - "Локомотив" статус зустрічі високого ризику

УЄФА присвоїв матчу "Фенербахче" - "Локомотив" статус зустрічі високого ризику

Вболівальників "Фенербахче" попросили вести себе тихіше / Фото: ФК Фенербахче - Fenerbahce SK

Поєдинок відбудеться сьогодні в рамках 1/16 фіналу Ліги Європи.

Турецький "Фенербахче" закликав уболівальників команди утриматися від політичних гасел на матчі Ліги Європи з московським "Локомотивом".

Цю заяву турецький клуб зробив на своєму офіційному сайті.

Перша зустріч відбудеться сьогодні, 16 лютого в рамках 1/16 фіналу турніру.

"УЄФА присвоїв зустрічі статус матчу високого ризику. Як ви знаєте, за підсумками сезону-2012/13 УЄФА застосував до нашого клубу санкції у вигляді виключення з єврокубків. На "Фенербахче" досі поширюється умовна дискваліфікація. Відповідно будь-яке порушення на грі з "Локомотивом" призведе до виключення нашої команди з єврокубків. Ми очікуємо від вас підтримки і дотримання правил безпеки та дисципліни.

Будь ласка, утримайтеся від політичних гасел, демонстрації будь-яких політичних банерів і прапорів. Не кидайте предмети на поле, не стійте в проходах, не вибігайте на поле, не використовуйте петарди і горючі та їдкі речовини. У разі провокацій з боку суперника зберігайте спокій і підтримуйте нашу команду", - йдеться у зверненні клубу.

Нагадаємо, що в листопаді минулого року російський військовий літак Су-24 був збитий військовими Туреччини. Двом росіянам, які були на борту Су-24, вдалося катапультуватися, проте в повітрі їх обстріляли сирійські повстанці.

Після цього інциденту відносини Туреччини і Росії сильно зіпсувалися. Країни ввели ряд торгових та інших обмежень у відношенні один до одного.

Повʼязані теми:

Наступна публікація