"Говерла" випустила на матч дискваліфікованого футболіста

"Говерла" випустила на матч дискваліфікованого футболіста

"Говерлу" можуть знову покарати за порушення регламенту. / Фото: ФК Шахтар

За словами Петра Іванова, Віталій Ягодінскіс грати проти "Олімпіка" не міг. 

Генеральний директор Прем'єр-ліги Петро Іванов розповів, що ужгородська "Говерла" не мала права залучати захисника Віталія Ягодінскіса у матчі попереднього туру проти "Олімпіка".

"Дискваліфікація поширювалася на три наступні матчі "Говерли". Я не думаю, що В'ячеслав Вікторович Грозний лукавив, коли говорив, що в клубі не знали про заборону. Може, він і справді не знав. Але КДК ФФУ в будь-якому випадку повинен був направити інформацію в клуб. Це прерогатива самого КДК. Прем'єр-ліга ж зі свого боку теж поінформувала про рішення за допомогою свого офіційного сайту.

Як ви знаєте, за 75 хвилин до матчу відповідальний адміністратор направляє рапорт у провідну організацію. Відповідно, ми інформували "Говерлу" про те, що їх гравцеві Віталію Ягодінскісу заборонено грати в матчі. Але клуб не усунув цей момент. Тому і маємо ситуацію.

Є регламент, яким чітко визначено - участь дискваліфікованого або незаявленого футболіста у змаганні тягне за собою певні санкції у вигляді технічної поразки. А вже санкції дисциплінарного характеру - це прерогатива КДК", – розповів Іванов.

Зазначимо, що у програмі "Профутбол" ведучий Ігор Циганик заявив, що за годину до матчу редакція мала впевненість, що "Говерла" програє 0:2.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що "Говерлу" можуть позбавити 6 очок через борги.

Говерла - Олімпік - 0:2. Наша пісня гарна й нова - про букмекерів знову

Говерла - Олімпік - 0:2. Наша пісня гарна й нова - про букмекерів знову


Повʼязані теми:

Наступна публікація