В Україні з'явиться збірна футбольних уболівальників

В Україні з'явиться збірна футбольних уболівальників

Фото: ТСН

Автори проекту переконані, що справжня збірна вболівальників має підтримувати українських футболістів незалежно від результатів матчів.

Телеканал "1+1" та новий преміум-спонсор Національної збірної команди України з футболу "Перша приватна броварня" запускають спільний проект "Вірні збірній!". Українським фанам допомагатимуть вболівати по-європейськи.

"Вболівати за національну збірну в багатьох країнах є національною культурою. Історичною, як в Німеччині або Шотландії, або тією, що створюється сьогодні, як у Бельгії чи Ісландії. І ми віримо, що українці скоро доведуть, що ми вміємо вболівати красиво", - наголосив директор з маркетингу "Першої приватної броварні" Максим Васильєв.

Телеканал "1+1" допомагає українським футбольним фанам вболівати по-європейськи

Телеканал "1+1" допомагає українським футбольним фанам вболівати по-європейськи

Автори проекту переконані, що справжня збірна вболівальників має підтримувати українських футболістів незалежно від результатів матчів. Уболівати красиво та від усього серця допомагатиме і нова пісня, написана спеціально для українських фанів.

"Це пісня повинна об'єднувати всіх уболівальників, давати їм усім правильний настрій, й активно вболівати за свою команду", - каже композитор Руслан Квінта.

Подробиці проекту "Вірні збірній" розміщені на сайті virni.tsn.ua. Вже наприкінці січня розпочинається перший етап проекту.

"В рамках даного проекту наша група проводитиме безліч акцій, направлених на згуртування вболівальників навколо своєї ідеї вболівання за національну збірну. Одним з етапів буде відбір груп підтримки на виїзні та домашні матчі", - розповів комерційний директор "1+1 Media Group" Валерій Варениця.

24 березня національна збірна України відкриває новий рік двобоєм з хорватами. На виїзному матчі з лідерами нашої відбірнОї групи підтримка українських уболівальників потрібна, як ніколи.

Повʼязані теми:

Наступна публікація