Вальбуена вперше розповів про роль Бензема в гучному інтимному скандалі

Вальбуена вперше розповів про роль Бензема в гучному інтимному скандалі

Вальбуена та Бензема в матчі за збірну Франції. / Фото: lequipe

Хавбек московського "Динамо" розчарований тим, як все склалося у його стосунках з форвардом "Реала".

Півзахисник московського "Динамо" Матьє Вальбуена пролив світло на те, яку роль відіграв у скандальній історії з шантажем інтимним відео його партнер по збірній Франції Карім Бензема.

"Бензема не був агресивний, не говорив про гроші безпосередньо. Але якщо ви закликаєте мене зустрітися з невідомою людиною, щоб домовитися про видалення відео, просто через те, що ви добре до мене ставитеся, то треба бути ідіотом, щоб повірити в таке.

Я дуже розчарований, адже все це говорить про неповагу. Шкода, що стосунки з Карімом були нещирими", - розповів Вальбуена.

За словами Матьє, після того, як він звернувся до поліції, Карім дзвонив йому і просив не давати проти нього свідчення. Вальбуена відповів, що нічого не може зробити, оскільки ім'я Бензема фігурує в матеріалах прослуховування - повідомляє французьке видання Lemonde.

Нагадаємо, форвард "Реала" Карім Бензема звинувачується у співучасті в шантажі Вальбуена. Сам Бензема стверджує, що він не був у змові з невідомими, які шантажували Матьє наявністю у них відео інтимного характеру за участю футболіста, а лише передавав інформацію, радячи партнеру заплатити здирникам. Раніше у цій же справі був затриманий форвард збірної Франції Джібріль Сіссе, але незабаром його відпустили.

Якщо провина Каріма буде доведена, йому загрожує до 5 років позбавлення волі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація