Вболівальники-екстремали: чеський парашутист і німецький нудист (відео)

Вболівальники-екстремали: чеський парашутист і німецький нудист (відео)

Стрікер Рафаель / Фото: AFP

У Чехії під час футбольного матчу на полі приземлився парашутист. А у Німеччині голий чоловік виконував акробатичні трюки.

Парашутист Ян Пілік / Фото: youtube
Вторгнення вболівальників на футбольне поле завжди викликали неабиякий інтерес з боку глядачів.

Однак до цього часу більшість фанатів вибігали на поле. А ось у матчі чемпіонату Чехії між "Славією" та "Вікторією" Плзень хлопець вирішив вразити наповал.

У темному небі над стадіоном раптом з'явився парашутист, який повільно опустився на футбольний газон. Вболівальники спочатку прийняли парашутиста за учасника рекламної акції, але коли до того кинулися поліцейські, вибухнули оплесками.

Сміливцем виявився житель Праги Ян Пілік. Він повідав журналістам, що його акція не мала ніякого комерційного підтексту, а приземлення на полі футбольного стадіону він зробив, наслідуючи героїв улюбленої комп'ютерної гри Uncharted.

Інший екстремальний шанувальник футболу вирішив запам'ятатися, виконуючи кульбіт голим. Під час матчу Бундесліги, в якому "Аугсбург" приймав "Баварію", один із місцевих жителів на імя Рафаель вирішив по-своєму відзначити футбольне свято у місті.

На 90-й хвилині гри він вискочив на поле лише в кросівках та бейсболці. Зробивши забіг по полю і кілька акробатичних трюків, чоловіка схопила поліція.

Читайте також:

Роналду порадив вболівальникам "Реал Сосьєдад" "тр*хати самих себе" (відео)

Фанати-варвари зірвали футбольний матч у Румунії (відео)

Бабусі-фанатці з Англії заборонено відвідувати футбольні матчі

Повʼязані теми:

Наступна публікація