Вболівальники Манчестера викинули Тевеса на смітник (відео)

Фанати "Манчестер Сіті" та "Манчестер Юнайтед" показали Карлосу Тевесу, де йому місце.

Вболівальники показали Карлосу Тевесу його місце / Фото: dailymail.co.uk
Аргентинський форвард "Манчестер Сіті" Карлос Тевес швидко стає ворогом номер один серед мешканців Манчестера.

Напередодні дербі з "Манчестер Юнайтед" вболівальники обох клубів об'єдналися, щоб показати нападнику "Сіті", де йому місце.

Фанати взяли участь у кампанії "Переробка Тевеса". Містом роз'їжджав яскравий сміттєвоз, на якому зображений лозунг акції "Trash your Tevez shirt!" ("Викинь на смітник футболку Тевеса!") і фотографія самого винуватця події. Понад 75 тисяч вболівальників закликали викинути небажані майки Тевеса у цей сміттєвоз.

"Що може бути краще для прихильників, яким набрид Тевес, показати, що вони хочуть позбутися від нього назавжди, викинувши його футболку? Фанати команд Манчестера не часто сходяться в поглядах, але я впевнений, що вони всі будуть раді, якщо він піде з Манчестера під час січневого трансферного вікна", - поділилися організатори акції.

Що ж до долі самих футболок, то організатори запевняють, що згодом вони будуть відправлені в Аргентину і передані місцевим благодійникам.

Нагадаємо, що Тевес накликав на себе гнів уболівальників після скандалу у матчі другого туру Ліги чемпіонів проти мюнхенської "Баварії". Тоді аргентинець відмовився виходити на поле.

Читайте також:

Фергюсон назвав розгром від "Манчестер Сіті" найгіршим днем у кар'єрі

"Манчестер Сіті" розгромив "Манчестер Юнайтед" з тенісним рахунком (відео)

У найбагатшій команді світу відбувся скандал на матчі Ліги чемпіонів

Повʼязані теми:

Наступна публікація