Ведуча "Профутболу" Саша Лобода розіграє футболку Коноплянки на доброчинному аукціоні

Ведуча "Профутболу" Саша Лобода розіграє футболку Коноплянки на доброчинному аукціоні

Таким чином програма хоче допомогти маленькому вболівальнику, у якого тяжка хвороба.

У неділю, 24 липня, в ефірі програми "Профутбол" на каналі 2+2 ведуча Олександра Лобода виставить на доброчинний аукціон футболку півзахисника збірної України та іспанської "Севільї" Євгена Коноплянки.

Саша разом з українськими футболістами прагне допомогти 12-річному вболівальнику Юрію Штрикалу з Полтави. У хлопчика вада слуху, через яку він змушений спілкуватися з людьми мовою жестів, до того ж, він бореться зі складною недугою - лейкозом.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Юрко мріє зустрітися з українськими футболістами та побувати у Києві на тренуванні улюбленого київського "Динамо". Хлопчик не полишає надії потрапити на матч на відомому європейському стадіоні та побачити гру свого кумира - Кріштіану Роналду.

Щоб урятувати життя Юрка, потрібна складна операція трансплантації кісткового мозку. Тож всі кошти від продажу футбольних лотів буде спрямовано на лікування маленького шанувальника футболу.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Згідно з правилами аукціону, стартова ціна кожного лоту становитиме 1000 гривень, крок - 25 гривень. Торги проходитимуть щотижня, з понеділка до неділі, з оголошенням підсумків аукціону щопонеділка об 11:00.

Торги відбуватимуться на сайті aukro.ua та на сторінці "Профутбол" у Facebook.

Наступна публікація